Termékeink

ÜZIFA


ÜZIFA

Az Üzifa egy kb. 18-20 cm szeletelt farönk, melyre pirográf technikával beégetjük az általad tervezett szöveget, és/vagy motívumot. Az elkészült alkotást, igény szerint akvarell ceruzával színezzük is,

Rövid egyeztetés után arról, hogy mit szeretnél, készítünk 3 tervet különböző betűtípusokkal és motívumokkal, amelyek közül kiválaszthatod azt, amelyik a legjobban tetszik. 

Hogyan rendelhetek?

A terv mellé árajánlatot is csatolunk. Az ajánlat függ attól, hogy mekkora fára kéred, hogy milyen hosszú a szöveg és mennyire bonyolult/részletgazdag a minta (ha kérsz rá).  Amint elfogadod az ajánlatot, már készítjük is neked az Üzifát.

Ha esetleg nincs konkrét ötleted, akkor az ötletelésben is szívesen segítünk. Fordulj hozzánk bizalommal. Az ajánlatban egyeztetjük a termék elkészítésének a határidejét is. 

 

LURKÓFA


LURKÓFA

A Lurkófa egy színezhető szeletelt farönk, amit a gyerekek kiszínezhetnek az általuk kedvelt technikával. ( pl. akvarell ceruza, filctoll, festék). A motívumot pirográf technikával égetjük a fára, 

Hogyan rendelhetek?             

Írd meg nekünk, milyen motívummal szeretnéd kérni a Lurkófát. Készítünk neked tervet a motívummal, valamint küldünk egy árajánlatot is.  Ha minden megfelel, és az ajánlatot is elfogadtad, akkor már készítjük is a fát. 

Az ajánlatban egyeztetjük a termék elkészítésesnek a határidejét.

VIRÁGSZÁLAM


VIRÁGSZÁLAM

A Virágszálam kollekció alapja ugyancsak a fa és/vagy az égetés, azonban mindezek mellett természetes alapanyagok (pl.. száraz virágok, termések) is kerülnek díszítő elemként a fára. 

Természetesen az üzenet sem maradhat el, amit valamilyen formában mindig rácsempészünk a fákra. 
 

Hogyan rendelhetek?

Kövess minket az intsagramon, valamint facebookon, ahol mindig feltesszük a frissen elkészült alkotásokat. Ha megtetszett valamelyik akkor írj nekünk üzenetet, és már postázzuk is a fát neked.