Kapcsolat

Telefon: +36-30-749-3531

E-mail: uzenetafaban@gmail.com 

RÓLUNK

 


MIÉRT ÜZIFA?


Mert hiszünk az üzenetek erejében. A mi üzenetünk egy szó: nyitottság.

Nyitottság egy értékkekel teli világra, ahol mindig van ok hálásnak lenni, nevetni, örülni, értékelni, hogy szeretve vagyunk, hogy körülvesznek minket olyan emberek, akikkel jó együtt lenni.


ÜZENET, AMI MINDIG BETALÁL!


 Történt már veled olyan korábban, amikor a másiknak olyasmit ajándékoztál, ami igazán betalált?

Amikor láttad a másik szemét csillogni az örömtől?

Láttad rajta, hogy erre gondol: ez a kedvencem, honnan tudtad?

Az Üzifa ezt az érzést adja meg neked.

 Az egyetlen üzenet, ami mindig betalál. Hiszen te tervezed meg, tudod mi az, amivel igazán örömet szerezhetsz.


MIT ÜZENJEK?


Még nem tudod biztosan, mit üzennél?

Mondj köszönetet, kérj bocsánatot, mutasd ki a háládat, motiválj, inspirálj, gratulálj, mutasd ki a szereteted, üzenj vicceset vagy őszíntét. 

Nézd meg, eddig milyen üzifák készültek! Katt ide!


TÖRTÉNETÜNK


Az egyetemen csoporttársak voltunk, és egy vizsgára való közös felkészüléssel indult a barátságunk. Már az egyetem alatt eldöntöttük, hogy ha elvégezzük az egyetemet, utána együtt belefogunk valamibe. Azóta eltelt kilenc év. Mindketten építettük a karriert, mindkettőnket értek csalódások és sikerek más-más területeken. Megszülettek a gyerekeink, az anyaság új lendületet hozott, hiszen egy anyának kreatívnak kell lenni, nem? :) És végre eljutottunk oda, hogy belevágjunk.

Ebből született az Üzifa. 


 


ANDI


A kislányom születése után kezdett el foglalkoztatni az önkifejezés, a kreativitás. Először a kertészkedésben éltem ki magam, aztán fűszernövényeket kezdtem termeszteni, és biopiacon árulni. Ezzel egyidőben decoupage technikával készítettem kaspókat, virágtartókat. Aztán jöttek az ünnepek, adventi koszorúkat és ünnepi díszeket alkottam. Egyre inkább azt éreztem, hogy ez még nem az igazi. Ekkor találtuk ki Vikivel az Üzifát.

 


VIKI


A kreativitás az egész életemet végig kísérte. Már általános iskolában novellát írtam az egyik osztálytársammal. Sok területet kipróbáltam, az újrahasznosított anyagból készült nyakláncok készítésétől kezdve a fejdíszeken és kiegészítőkön át. Egyszer még kalapkészítő is szerettem volna lenni. Míg két kisfiammal várandós voltam, volt időm kísérletezni. Ezeket azonban csak hobbi szinten műveltem, míg meg nem született az Üzifa ötlete.