Kapcsolat

Telefon: +36-30-749-3531

E-mail: uzenetafaban@gmail.com 

ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

 

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák Hajduné Bethlen Andrea (székhely: 4033 Debrecen, Jánosi utca 89., adószám: 79460295-1-29), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Ha ettől eltérő feltételekkel szeretne rendelni, kérjük, hogy még a megrendelés gomb lenyomása előtt e-mailben keressen minket (info@uzifa.hu). A megrendelés on-line beküldésével elfogadja a jelen feltételeket is. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

 

Alapvető rendelkezések

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

Az ÁSZF 2016. november 10.-től, határozatlan időtartamra lép hatályba. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az ÁSZF-et részben vagy egészben bármikor módosítsa.

A weboldal, mint szerzői jogi mű szerzői jogi védelem alatt áll. Az oldalon található minden tartalom, illetve azok elrendezése – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a szerzői jogok tulajdonosának, Hajduné Bethlen Andreának kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Megrendelését a termék alapanyagának rendelkezésre állásának megfelelően teljesítjük. Amennyiben nem áll rendelkezésünkre a megrendelt áru alapanyaga, akkor a lehető legrövidebb úton értesítjük e-mailben, és megadjuk, hogy mikor tudjuk  teljesíteni a megrendelését.

 

Megvásárolható termékek köre

A weboldalon megvásárolható termékek szeletelt farönkök. A rönkök a szeletelésen és a felületi csiszoláson kívül más faipari kezelésen nem esnek át, ezért finomabb repedések előfordulhatnak rajta. Kérjük, ennek tudatában vásároljon.

A weboldalon található termékek csak online vásárolhatóak meg. A termékek tartalmazzák az áfát és a csomagolás díját. A termékek ára nem tartalmazza a szállítás díját.

 

Rendelés menete

A megrendelő űrlap kitöltésével rendelhető meg a termékünk. A megrendelő kitöltése együtt jár az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) elfogadásával. Ahogy megkapjuk a megrendelést, e-mailben visszaigazoljuk. A visszaigazolást követően elküldjük a díjbekérőt, melyet a szállítás formájától függően kell rendezni. A számlát a termékkel egyidőben küldjük.

 

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat  kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása céljából tároljuk. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a tőlünk kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.


Fizetési lehetőségek

Előre utalással: A Szolgáltató által megadott bankszámlaszámra történik az átutalás.


Szállítási lehetőségek és feltételek

  • Foxpost – Automatába
  • Foxpost – Házhozszállítás

A Futárszolgálat termékeinket a saját általános szerződési feltételei alapján szállítja, a webáruházban az Ár/Szállítás menüpont alatt megtekinthető árakon. A feladást követő esetleges szállítási késedelmekért nem vállalunk felelősséget, hiszen arra nem lehetünk befolyással.

 

A megrendelések feldolgozása és teljesítése

A megrendelések feldolgozása a megrendelések beérkezésétől számított 2 napon belül megtörténik. A termék elkészültének határideje 2 hét. . A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a választható határidőt egyoldalúan módosítsa. Ha a Szolgáltatónak nem áll rendelkezésére a termék alapanyaga, köteles erről a Megrendelőt haladéktalanul tájékoztatni, valamint, amennyiben nem tudnak megegyezni más termék helyettesítésében, a Megrendelő által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül köteles visszatéríteni.


Elállás joga

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. A szolgáltató köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket


Szolgáltató adatai

A szolgáltató neve: Hajduné Bethlen Andrea

A szolgáltató székhelye:4033, Debrecen, Jánosi utca 89.

E-mail cím a kapcsolatfelvételhez:  info@uzifa.hu

Telefonszám: 06-30-749-3531

Adószáma: 79460295-1-29

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság): Nemzeti Adó-és Vámhivatal

Szerződés nyelve: magyar

Tárhely-szolgáltató adatai: Oleander Informatikai Kft. 3534 Miskolc, Gőz u. 7.


Panaszkezelés

Amennyiben a termékkel, illetőleg az eladói szolgáltatással összefüggésben a Vevőnek panasza merül fel, úgy azt az info@uzifa.hu címre küldheti. Az Eladó panaszokat a beérkezésük sorrendjében, legkésőbb 30 napon belül vizsgálja ki, és a panasz közlésével egyező módon értesíti a Vevőt a vizsgálat eredményéről.Debrecen, 2016.11.10.

<